A hyaluronsavas ajakfeltöltés

A hyaluronsavas ajakfeltöltésAz orvos-esztétikai kezelések közül nagy népszerűségnek örvend a hyaluronsavas ajakfeltöltés, szájfeltöltés. A hyaluronsav természetes állapotban is megtalálható az emberi szervezetben, így biztos lehetsz abban, hogy használata, alkalmazása nem lesz rossz hatással egészségedre.

A hyaluronsav vízmegkötő hatással rendelkezik, általában az ízületekben, izmokban tölt be fontos szerepet, de egyre több területen, nem csak a szépségápolásban, hasznosítják. Ilyen területek pl. a reumatológia és a sportsérülések kezelése, ahol az ízületi résbe juttatva fejti ki hatását, a fájdalom és a gyulladás csökkentését. Bőrgyógyászatban is kiválóan használható különböző esztétikai célokra.

Az ajakfeltöltés során a hyaluronsav vízmegkötő képességét hasznosítják, ugyanis az ajkakba juttatott hyaluronsav élettel teli, telt ajkakat fog eredményezni. Az ajakfeltöltés hatására eltűnnek, kisimulnak a ráncok, az ajkak elnyerik természetes, esztétikus kinézetüket. Az eredmény annak köszönhető, hogy a hyaluronsav megköti a vizet az ajkakban, aminek hatására növekszik azok térfogata. A hatás természetesen nem olyan jelentős, mint pl. egy plasztikai műtét eredménye, azonban a hyaluronsavas ajakfeltöltés teljesen természetes, és nem jár műtéti beavatkozással sem.

Maga a feltöltési folyamat maximum fél óra szokott lenni és teljesen fájdalommentes. Az ajakfeltöltés eredménye általában 9-12 hónapig szokott tartani, ezután meg kell ismételni az ajakfeltöltést, ha meg szeretnéd tartani az elért eredményeket.