Érintőképernyő használata bőrkesztyűben? Igen!

A téli telefonhasználatra kezdetben az volt a megoldás, hogy fázott a kezünk. Ezt követően elkezdték fejleszteni az olyan kesztyűket, melyekkel lehetett használni az érintőképernyőket. Ezek az első változatok ugyan hasznosak voltak, de esztétikailag hagytak kívánni valót maguk után. A legújabb kesztyűknek köszönhetően azonban ez a divat probléma is eltűnik.

Az érintőképernyők úgy működnek, hogy a bőr elektromos töltetét használják fel arra, hogy irányítani tudjuk őket. Ezt az elektromos töltetet kell tudni reprodukálni a kesztyűkben is.

Az új fejlesztésű kesztyűk anyaga az emberi bőrt utánozza, puha, meleg, tartós. Nem csak a kijelzők nyomkodására, hanem mindennapi használatra is tökéletesen alkalmasok. A puha kialakításnak köszönhetően olyan hatása van a kesztyűnek, mint egy minőségi bőrkesztyűnek, tehát nem kell leadni igényeinkből csak amiatt, mert télen is használni szeretnénk mobilunkat.

Árban természetesen drágábbak az ilyen kesztyűk, mint az átlagos társaik, azonban megérik az árukat, ha kihasználjuk az általuk nyújtott lehetőségeket. Pl. üzletemberek számára jó megoldás lehet, akiknek sok időt kell télen is a szabadban tölteni, és mellette ügyeket kell intézni, telefonálgatni folyamatosan.